Dennis Moonen

In 2016 studeerde Dennis af als jurist aan de Hogeschool Zuyd met een verdieping in het privaat- en aansprakelijkheidsrecht. Tijdens zijn studie aan de Hogeschool Zuyd deed Dennis ervaring op bij verschillende kantoren, waarbij hij in aanraking kwam met het rechtsgebied letselschade. Daarin vond hij zijn passie om slachtoffers van letselschade bij te staan.

Dennis is zich daarna verder gaan specialiseren en heeft in 2018 de master Recht & Arbeid, met specialisatie Arbeid & Gezondheid, succesvol afgerond. Daarnaast heeft Dennis in 2021 de Grotius specialisatieopleiding Personenschade met goed gevolg afgerond, om zodoende de belangen van zijn cliënten in de letselschadepraktijk nog beter te kunnen behartigen. Verder is Dennis lid van het NIVRE en daar ingeschreven als NIVRE register-expert. Daardoor is hij ieder jaar verplicht om opleidingspunten te behalen, waarmee zijn deskundigheid wordt gewaarborgd.

Dennis staat al sinds 2016 slachtoffers van letselschade bij als letselschadejurist en heeft ook al vele jaren ervaring in de behandeling van letselschadekwesties. Dennis gelooft in rechtvaardigheid en in het opkomen voor het slachtoffer, nu aansprakelijkheidsverzekeraars het liefst zo min mogelijk schade uitkeren en daarom zoveel mogelijk schade in twijfel trekken. Dennis gaat een uitdaging nooit uit de weg en maakt zich sterk voor het slachtoffer om uiteindelijk de schadevergoeding te krijgen waar het slachtoffer recht op heeft.

Meer weten?

Heb je een vraag of wil je meer informatie? We helpen je graag verder.

Neem contact met ons op