Nicole Geradts

In 2000 studeerde Nicole af in Nederlands recht aan de universiteit in Utrecht. Sinds 2000 is Nicole als advocaat werkzaam en sinds 2008 is zij ook werkzaam als mediator. Zij heeft ruim 20 jaar ervaring. Onder andere, opgedaan bij een van de grotere advocatenkantoren van Roermond. Honderden cliënten zijn al succesvol door haar geholpen, soms door te procederen, vaak door een regeling te treffen. En bij zowel het procederen als het treffen van een regeling wordt het belang van de kinderen door Nicole altijd in het oog gehouden.

In 2023 werd het echter tijd voor iets nieuws. Een kleinere setting, een andere aanpak, een nieuw kantoor. “Verandering van spijs doet eten” luidt het gezegde. Na 23 jaar was het tijd.

Nicole is een betrokken advocaat en mediator, die goed kan luisteren, de juiste vragen stelt en cliënten zelf de goede oplossingen laat bedenken. Door de ervaring die zij heeft opgedaan, kan zij haar cliënten op juiste wijze adviseren. Zij heeft een no-nonsense mentaliteit. Dat betekent, dat zij eerlijk aangeeft, hoe de vlag erbij hangt. Heeft het zin of geen zin om een bepaalde weg te bewandelen, daar is zij duidelijk in. Zij houdt er niet van om kostbare tijd te verspillen. Dat geldt voor de tijd van de client, maar ook voor haar eigen tijd. In haar advisering gebruikt zij naast de juridische specialistische kennis die zij heeft opgedaan in het personen- en familierecht en erfrecht, ook haar eigen persoonlijke ervaringen in het leven.

Tot slot moet gezegd worden dat de passie die Nicole heeft voor haar vak, het willen winnen van een zaak of het treffen van een goede regeling ook op andere manieren tot uiting komt. Dit geldt met name indien er een competitie-element aanwezig is. Vroeger was dat het geval met handbal, tegenwoordig met tennis. Ook op de tennisbaan staat Nicole haar vrouwtje.

Nicole heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de rechtsgebieden personen- en familierecht en erfrecht geregistreerd. Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op deze rechtsgebieden.

Meer weten?

Heb je een vraag of wil je meer informatie? We helpen je graag verder.

Neem contact met ons op