Jeroen Gubbels

Jeroen heeft in Roermond zijn middelbare schooltijd doorgebracht en heeft in 1997 zijn studie Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Maastricht afgerond, met specialisatie in het fiscale recht. Vervolgens is Jeroen vele jaren werkzaam geweest op het gebied van de fiscaal-juridische advisering bij zowel een grote internationale organisatie alsook een groot regionaal kantoor.

In beide gevallen lag de focus op advies en bijstand aan de mkb-ondernemer en de particulier. Vanwege de raakvlakken tussen het fiscale en het civiele recht en de toenemende vraag naar civielrechtelijke bijstand, heeft Jeroen een switch gemaakt naar de advocatuur. Het fiscale recht en het ondernemingsrecht zijn uiteraard behouden gebleven. Daarnaast heeft Jeroen vele cliënten naar tevredenheid geholpen, onder andere op het gebied van het verbintenissenrecht, arbeidsrecht en erfrecht.

Zowel zakelijk alsook privé, op de tennisbaan of zeezeilend weg van het vasteland, houdt Jeroen van een uitdaging. Zo ook de uitdaging om in 2023 samen met collega Nicole een nieuw kantoor te starten, waarbij het resultaat voor de cliënt en de focus op de specialisaties centraal staan.

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten staat Jeroen geregistreerd voor de rechtsgebieden belastingrecht, erfrecht en arbeidsrecht. Deze registratie verplicht om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten ten minste tien opleidingspunten te behalen op deze rechtsgebieden.

Meer weten?

Heb je een vraag of wil je meer informatie? We helpen je graag verder.

Neem contact met ons op